PLNND

Onze modules

Wil je aan de slag met PLNND? Je kiest zelf de functionaliteiten die jij nodig hebt. Daarmee maak je jouw planningsysteem helemaal op maat voor jouw eigen bedrijf. We bieden in totaal 8 modules waarmee jij je voordeel kunt doen. Probeer het 3 maanden gratis.

Mobile Phone
Laptop
Realiseer een PLNND omgeving

Voordelen voor jouw kapperszaak of barbershop

Makkelijk te beheren

Jij doet je werk, wij zorgen dat het draait

Responsive design

Toegankelijk op desktop, tablet en telefoon

Op maat voor jou

Kies zelf de modules die je nodig hebt

Phones

Veilig en betrouwbaar

Jouw gegevens zijn goed beveiligd

Automatische updates

Automatische updates voor goedwerkend systeem

Prettig werken voor iedereen

Ideaal systeem voor jou en je medewerkers

Modules van PLNND

Module Strippenkaart

Speciaal voor jouw terugkerende klanten. Is de strippenkaart vol, dan wordt dat natuurlijk beloond. Met deze module houd je het overzicht en het beheer over al je strippenkaarten.

Module Medewerkers

Met deze module kunnen jouw medewerkers zelf diensten plannen. Ook kunnen ze vakantiedagen en vrije dagen aanvragen. Jij kunt deze aanvragen eenvoudig accorderen of afwijzen, met toelichting.

Module Producten

Met deze module houd je het overzicht over alle producten die je verkoopt in je winkel. Je kunt eenvoudig producten toevoegen en prijzen invoeren. Bovendien beheer je je totale voorraad.

Module kassabonnen

Met deze handige module beheer je alle kassabonnen voor jouw administratie. De module biedt jou een overzicht van alle transacties en van (btw-)belasting.

Module Locaties

Heb je een meerdere vestigingen, bijvoorbeeld in diverse steden? Met de Module Locaties beheer je alles locaties apart en houd je toch één overzicht op omzetten, voorraden en meer.

Module Instellingen

Stel het planningssysteem in zoals je wilt. Pas de kleuren aan de omgeving aan, maak diverse gebruikerstypes en beheer gebruikers die toegang hebben. Prettig voor je ogen: dark modus.

Module Klanten

Met deze module beheer je de gegevens van al je klanten, zoals contactgegevens en aankopen. Ook kun je automatisch mails versturen. Bijvoorbeeld een herinneringsbericht over een afspraak.

Module Customize

Wilt u functies toevoegen of aanpassen in PLNND? Dit kan uiteraard! Het softwaresysteem is volledig aanpasbaar voor een gunstige prijs.

Realiseer een PLNND omgeving.

Hier wordt in stappen getoond hoe uw optimaal van start gaat met de demo versie van PLNND.

1. Neem contact op

De eerste stap in het realiseren van een PLNND omgeving is met ons in contact komen om een demo versie aan te vragen.

2. Ontwerp uw bedrijf in PLNND

Realiseer een PLNND omgeving volledig gebaseerd op uw bedrijf of winkel. Hierbij kan je denken aan producten en diensten, maar ook medewerker planning en eventuele kortingsbonnen.

3. Aan de slag met PLNND

Kijk hoe PLNND werkt tijdens de dagelijkse gang van zaken. Wij garanderen een gebruiksvriendelijke omgeving die u helpt optimaal uw bedrijf of winkel te runnen.